11913016_10153046526156905_1630398881_n

En liten pause midtveis i treningen.

Onsdag på kveldstid møtte 25 jenter og gutter opp for FC ØSF sin første trening for semesteret! Det var et absolutt imponerende oppmøte med tanke på hvordan værforholdene så ut til å ligge an tiligere på dagen. Værgudene var med FC ØSF da det ble en full trening med oppholdsvær og ikke så mye som en eneste dråpe, noe som var helt fantastisk. Nivået var solid, stemningen var på topp og konkurranseinstinkter oste over hele banen fra både gutter så vel som fra jenter. 1,5 time ble lengden på årets første trening, noe som absolutt var mer enn nok for mange etter en hard fadderuke!

Vi ønsker og håper at majoriteten av de som stilte opp fikk en god opplevelse og et godt førstemøte med FC ØSF, og ikke minst er med videre utover sesongen! Om du ikke hadde mulighet eller vilje til å møte på treningen, blir det nok en ny mulighet neste uke. Informasjon om neste trening kommer på et senere tidspunkt. Vi ønsker alle jenter og gutter ved økonomistudier på bachelor-nivå velkommen med i troppen uansett hvilket nivå du er på.

Bli med i gruppen “FC ØSF” på facebook hvis du ønsker å bli med og få mer informasjon angående treningstider og planen fremover. Vi er klare til neste trening, er du? 😉