Interview-Questions_large

Etter flere uker med promotering og rekruttering, var det denne uken åpnet for intervju-runde med mange håpefulle observatørsøkere. Med nesten 40 søkere fordelt på 12 plasser som observatør, er det trangt om plassen. Årets søkere varierte både i alder, trinn og kjønn, noe som gir gode muligheter for å få en bra sammensetning av de nyferske studentene i kombinasjon med noen av de litt mer rutinerte “ringrevene”.

YJoBXD5KjqubsZgq5wAGqK3g3zCoG1CVqbDUL-c_GiA

Mathias Børresen, leder

4smyERdcT9VsfUWU1TsIfsElVX6zIkeGmv4-gpAt_o4

Emma Øren, nestleder

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Intervjurunden hadde startskudd mandag 14/9 kl 8 på morgenen. Kaffen var traktet, koppene fylt opp og lederduoen Mathias og Emma var klare til å kjøre i gang grillingen. Til tross for mye nerver, klarte de aller fleste seg bra gjennom intervjuene og klarte å få frem sine positive sider og egenskaper. Årets nivå var skyhøyt og intervjuerne ble ofte veldig positivt overrasket av mange! Etter mange diskusjoner og et utallig antall kaffekopper senere, gikk siste søker uten døren kl 15:00 på onsdag ettermiddag.

Så hva skjer nå?

Årets søkere var svært solide og vi står nå ovenfor mange vanskelige valg i tiden fremover. Det er mange som vi ønsker å ha med, vi sitter igjen med for mange kandidater og vi skal ikke minst få kabalen til å gå opp med hvem som passer hvor. Uansett så har vi i styret ståltro på at vi absolutt vil få til å sette sammen en tipp topp gjeng til å følge oss frem til mars! Vi regner med at innen et par ukers tid så er kabalen lagt og alle vil ha fått en tilbakemelding på om de er kommet med eller ikke. Minner igjen om at det har vært tøff konkurranse i år og at det er nye muligheter neste år!