Bilde fra surfekurst 2015!

Bilde fra surfekurst 2015!

På søndag ble surfekurset med ØSF gjennomført i strålende vær! Det var nærmere 50 påmeldte og forholdene lå til rette for en herlig dag i bølgene. Etter en liten busstur fra UiS, var det smekk på med våtdrakt for alle mann og rett ned på stranden. De to instruktørene tok en rask gjennomgang av det aller mest grunnleggende av surfeteknikker før det bar ut i vannet med første pulje. Til tross for at det var sent ut i september, holdt temperaturen stand og det var ikke noe merkbart kaldt (natuligvis med våtdrakt). Det var topp stemning gjennom hele turen og muligheter til å grille for de som tok med seg mat.

Vi tror og mener at dette arrangementet var en suksess og håper alle hadde en fantastisk dag, selv om hangoveren kanskje lå luskende bak fra lørdagens festligheter. Vi vil også takke SiS som støttet dette arrangementet. Med et såpass stort engasjement rundt arrangementet kan det fort til at vi ordner i stand med surfing neste år også, så ikke fortvil om du gikk glipp av denne muligheten!

Har du noen bilder fra arrangementet? Da ønsker vi at du sender det til kommunikasjon@osf-uis.no !

Har du et forslag til et arrangement (faglig eller sosialt) så send oss gjerne ditt innspill til arrangement@osf-uis.no