Nyttårsballet i fjor ble holdt ved Clarion Hotel Energy, et av de bedre hotellene her i Stavanger. Det var en rekke underholdningsbidrag gjennom hele kvelden, blant annet komiker, kåringer, taler, DJ og innleid fiolinist fra LA.  Med fotograf på stedet, ble det photoshoot før arrangementet og knipset en rekke bilder gjennom hele kvelden. Her er et lite knippe av bilder fra nyttårsballet 2015 med temaet Oscarball. Vi gleder oss til årets maskeradeball og håper at flest mulig benytter sjansen til å bli med! Informasjon om arrangementet finner du på vårt facebookarrangement. HUSK Betalingsfrist 8. Januar!

Påmelding til årets nyttårsball finner dere her: https://docs.google.com/forms/d/1yvP58GOyZBkxF9IVsz60UESLkFEuVUx0A7mcowtQbSY/viewform?usp=send_form

[Best_Wordpress_Gallery id=”8″ gal_title=”Nyttårsball 2015″]