Fadderlogo-farger-hel-2016-smaller.fw_

 

Til høsten kommer det nye studenter til UiS og om du vil være med å gjøre deres start på studentlivet her så bra som mulig, samtidig som du får muligheten til å stifte flere nye vennskap og være med på flere heftige arrangementer, kan det være en idè å melde seg opp som fadder. Vi vil, som tidligere, ha to typer faddere. De som kanskje ikke har muligheten til å være med på alt og ikke vil ha noe ekstra ansvar, kan melde seg opp som fadder via StOr sin fadderpåmelding. Vil man ha hovedansvaret for en faddergruppe samt få betalt for jobben som gjøres på dagtid, bør man i tillegg melde seg opp som klasseleder.

Om du ønsker å være klasseleder har du hovedansvaret for faddergruppen din sammen med en annen klasseleder. Du er pliktig til å stille på alle arrangement og bør helst kunne stille leilighet/hus til disposisjon til vorspiel ila fadderuken. Dette er ikke et must, men noe som settes pris på. Som klasseleder får du betalt for hver time du er edru på arrangementer, samt de timene du planlegger. Oppgaven din vil være å holde faddergruppen samlet og å være inkluderende i størst mulig grad. Du vil på ingen måte være alene i planlegging og gjennomførelse, og du vil få assistanse der det trengs fra folk i styret. Viktig at du/dere oppretter grupper og kontaktinfo tidlig når faddergruppene blir klare slik at ingen blir glemt.

Som fadder har du som hovedoppgave å være inkluderende, likt som for klasseleder. Når det kommer til arrangementer kan dere selv velge om dere vil være med eller ikke. Dere vil ikke få betalt. Med tanke på å holde vorspiel o.l. er dette ikke et krav, men noe som det settes pris på.

Det vil bli holdt et møte for alle klasseledere der faddere også kan stille. Her vil det bli informasjon om hvordan ting vil foregå og hvordan deres rolle blir. Hvis du ikke har mulighet til å stille er det viktig å spørre om de tingene du lurer på. Vi vil ikke at klasseledere mangler informasjon når fadderuken er i gang. Tidspunkt og dato for møte vil bli sendt ut i god tid.

Fadderuken er et høydepunkt for både nye og nåværende studenter, så vi i styret håper å høre fra flest mulig!

Lurer du på noe så send oss en melding på facebook eller send mail til arrangement@osf-uis.no

Påmelding til fadder: Her!

Påmelding til klasseleder: Her!